Om LOR production

 

Förlaget LOR production startade 2001 och ger ut böcker om kristen tro och lärjungaskap i vardagen av Lena och Otto Rimås.

Vi är anslutna till Bokinfo och Axiell Media.
Vi är godkända för F-skatt.
Momsreg.nr/VAT-nr SE491204195301.
Bankgiro: 565-9792
Swish: 123 014 66 47

Integritetspolicy

 

Om Lena och Otto Rimås

 

Vi är båda lärare och har haft vår huvudsakliga anställning på Mariannelunds folkhögskola mellan 1978 – 2019. Vi undervisade där framför allt i kurserna BibelVäxa, BibelSocial, BibelÄventyr, BibelTjänst och BibelOmvärld.

Lena är sjuksköterska, har också studerat pedagogik, etik och teologi och undervisar bland annat i själavård, psykologi, etik och praktiskt kristet liv.

Otto är socionom, har också studerat pedagogik, engelska och teologi och undervisar bland annat i Nya testamentet, praktisk teologi, diakoni och sociala frågor.

Sedan 1992 och fortfarande ingår också utlandsundervisning i vårt engagemang. Vi har arbetat och arbetar i bland annat Estland, Rumänien, Moldavien, Ukraina, Armenien och Georgien med ledarutbildning i ett samarbete med bibelskolor i de olika länderna. Kurserna vänder sig till ledare av olika slag och behandlar områden som kristen tro, ledarskap, mission, själavård, socialt arbete och pedagogik.